Sortér affaldet korrekt med de helt rigtige affaldsspande

h4

I dag er der mange slags affaldsspande, der skal bruges til at smide det helt korrekte slags affald ud i de helt rigtige spande. Det er hermed en god idé at gøre situationen lettere for dig selv, hvis du skaber de bedste forhold i og omkring dit hjem.

Det er måske svært, det der med, at du nu skal til at affaldssortere, og det er også fuldt forståeligt. Det er noget, som kun lige er kommet hjem i de enkelte husstande, og det er derfor helt nyt for mange mennesker. 

Men der er måder, du kan gøre det lettere for dig selv på. Så læs med her. 

overfyldt skraldespand

Sortér affaldet lige, når du smider det ud

Et godt trick til god, hurtig og overskuelig affaldssortering, det er at smide dit affald ud i de spande, der er beregnet til den slags affald, som du smider ud. Det gør det både lettere og hurtigere.

Det kræver dog, at du har en affaldsspand til alle former for affald, såsom pap, plast, grønt, rest, metal, glas osv. Det er ikke her, at du behøver at have kæmpe spande til enhver slags form for affald. 

Du kan bare nøjes med at anskaffe dig nogle små spande, som kan stå inde i dit hjem, så du ikke behøver at gå uden for hver gang, at du skal smide noget ud. Det gør det både lettere for dig og fjerner en forhindring. 

Gør det endnu lettere for dig selv ved at printe små flotte labels ud til spandene, så du kan kende forskel på indholdet. Og så er du snart klar til at gå i gang. 

haveaffald

Start med det, som er overskueligt

Hvis du er helt ny til denne affaldssortering, så er det essentielt, at du ikke går all in med det samme. For hvis du gør det, så kan du slå pusten ud allerede efter et par dage, og så er der ikke meget overskud til at gøre det. 

Lav derfor affaldssortering til det, som du kan overskue, som fx er pap og plast, som skraldemændene kommer og henter for dig. På denne måde skal du ikke selv gå over og aflevere det. 

Nå du får mod på det, kan du begynde at affaldssortere det skrald, som kræver, at du selv kører over med det. På denne måde har du nået at skabe lidt smag for affaldssortering, og der er ikke lige så stor chance for, at du går død i det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *