Skift stil uden besvær

h4

Du kender det sikkert godt, det der med at du trænger til der snart skal ske noget nyt. Det kan hurtigt blive kedeligt at gå og se på de samme hvide vægge i køkkenet som du nu har set på de sidste par år. Men hvad skal man lige finde på. For det man syntes er flot lige nu er ikke nødvendigvis flot om et år. Så hvorfor ikke vælge en løsning som du kan bruge igen og igen.

Bæredygtighed vinder også ind i byggeri

Flere og flere har fokus på bæredygtighed når de bygger huse. Mange vælger at genbruge materialer fra gammelt byggeri, eller vælge noget materiale der er fremstillet så Co2 neutralt som muligt. Der findes efterhånden mange måder at bygge bæredygtigt på, så der er faktisk næsten ingen grund til at lade være.

jorden

 

Mange af de bæredygtige løsninger er ikke kun gode for miljøet men faktisk også for din pengepung.

 

Smartere end maling

 

Uanset hvor bæredygtigt man bygger, så vil de fleste alligevel gerne have noget på væggene.

 

Her er der måske knap så mange miljøvenlige løsninger, for hvis man skal male hver andet år så er det jo heller ikke specielt bæredygtigt eller besparende for den sags skyld, og hvis man maler hvid kan det også hurtigt blive kedeligt at se på selvom det kan holde i mange år.

Du kan faktisk få en ny type fliser der kan anvendes igen og igen. På den måde kan du både skabe variation i dit hjem, ændre stil så mange gange du vil uden at det koster en helt masse. Produktet hedder Click’n Tile og er utrolig smart og nemt at arbejde med.

 

Et nemt gør-det-selv projekt

En af de store fordele ved denne type fliser er at du kan spare mange penge på håndværkere, og du kan hurtigt og nemt ændre stil i din bolig og på den måde følge tidens trends. Normalt forbinder de fleste det at få sat fliser op med at de også skal have en håndværker ud på besøg, men med dette system kan de fleste klare det selv, også uden at være den store gør-det-selv mand eller kvinde. Fliserne er desuden utrolig nemme at rengøre, du kan f.eks. klikke dem af og komme dem i opvaskemaskinen.

 

Ønsker du ikke at bruge dine fliser mere, så kan du faktisk også få penge tilbage for at returnere dem, det må da siges at være bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *